Dit zijn onze kandidaten!

13 februari 2022

WIJ ZIJN NU AAN ZET!

Met trots presenteren wij u onze kandidatenlijst waarmee wij bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen het verschil willen maken in Breda. Onze lijst bestaat uit een prachtige mix van 24 gedreven mensen met elk hun eigen expertise, ervaring en achtergrond met één gemeenschappelijk doel: een beter Breda, waar de Bredanaar weer op 1 komt te staan.

Wie zijn wij?
Om een indruk te geven van onze lijst lichten we graag een selectie van onze kandidaten toe. Met natuurlijk onze lijsttrekker Iwan Dienjes voorop wordt de lijst opgevolgd door niemand minder dan Carlo van Remortel. Carlo heeft in 2018 het fundament gelegd van Lijst Pim Fortuyn Breda en sindsdien de partij opgebouwd. Carlo van Remortel is een gedreven en ambitieus kandidaat-raadslid en zal kritisch doch rechtvaardig zich gaan inzetten voor onze stad.

Vervolgens stellen wij u ook graag voor aan Jaco Verstappen, socioloog en statisticus, gespecialiseerd op het gebied van internationale betrekkingen met uitgebreide politieke ervaring. De nummer 4 op de lijst is John Stubenitsky, sinds jaar en dag een begrip in de Bredase politiek en tevens voorzitter van Lijst Pim Fortuyn Breda. Hij weet de partij te voorzien van een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring.

In ons midden hebben we ook Ronnie Foesenek. Na jarenlang actief te zijn geweest als voorzitter van het Sinterklaascomité in Breda, besloot hij zich aan te sluiten als kandidaat-raadslid namens onze partij en zal hij zijn kennis en ervaring inzetten voor het behoud van onze cultuur en tradities, en daar zijn wij natuurlijk enorm trots op.

Op nummer 6 presenteren we u Rob Rijnders, met een kritische kijk op de samenleving, een scherpe onderbouwde mening op tal van maatschappelijke kwesties en voorvechter van een voor de samenleving betere rechtsgang en dito democratie. Met grote trots stellen we ook Veronique Graumans aan u voor. Ze is werkzaam in de zorg en kritisch op het coronabeleid. Hiermee verrijkt zij de partij met opgestroopte mouwen en tomeloze inzet.

Onze kandidatenlijst wordt afgesloten door Peter Langendam, boezemvriend van Pim Fortuyn en destijds medeoprichter van de partij. Nu dus dé lijstduwer namens LPF Breda.

Lijst Pim Fortuyn wil zich inzetten voor een beter Breda, waar de Bredanaar weer op 1 komt. Een fatsoenlijk, rechts geluid met het gedachtegoed van Pim Fortuyn als basis, dicht bij de mensen, daadkrachtig en rechtvaardig. Uw stem is een stem voor verandering en gezond verstand. Uw stem is ook een eerste stap naar de toekomst. Wij zijn nu aan zet!

Binnen enkele dagen presenteren we het verkiezingsprogramma met onze plannen voor de komende 4 jaar.

1. Iwan Dienjes
2. Carlo van Remortel
3. Jaco Verstappen
4. John Stubenitsky
5. Ronnie Foesenek
6. Rob Rijnders
7. Veronique Graumans
8. Jacqueline Verweij – Van der Mierde
9. Corné de Kok
10. Ellen Jacobs
11. Wouter van der Giessen
12. Anthony van der Veeken

13. Hugo van der Kruijssen
14. Ingeborg van Rooij
15. Joop Stevens
16. Volha Hurynovich
17. Ranco Bogaard
18. Dorres Hontelé
19. Pieter Magnée
20. Marjo Stubenitsky
21. Whitney Boeckx
22. Eric Verzijl
23. Angelo Watson
24. Peter Langendam

https://lpfbreda.nl/fortuyn_media/2021/04/LOGOklein-e1617455421586.png
Doe mee!Social media
Volg ons zodat je niets hoeft te missen!
https://lpfbreda.nl/fortuyn_media/2021/04/LOGOklein-e1617455421586.png
Doe mee!Social media
Volg ons zodat je niets hoeft te missen!

©2022 LPF Breda – Alle rechten voorbehouden

©2022 LPF Breda – Alle rechten voorbehouden