Iwan Dienjes Lijsttrekker LPF Breda

28 december 2021

Lijsttrekker

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Iwan Dienjes, geboren en getogen in Breda en trots op onze prachtige stad. In 1975 geboren in de Blauwe Kei en opgegroeid in de Haagse Beemden. Ik studeerde in Breda en ben hier ook mijn loopbaan begonnen. De Bredase mentaliteit is mij letterlijk met de paplepel ingegeven.

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering (ALV), hebben de leden mij unaniem voorgedragen en gekozen tot lijsttrekker van Lijst Pim Fortuyn Breda. Ik zie het als een enorme eer om in onze mooie stad de partij te mogen vertegenwoordigen. Met het gedachtegoed van Pim Fortuyn als basis, toegespitst op het heden en de toekomst, zal ik me met passie en betrokkenheid inzetten voor een nieuw, krachtig geluid binnen de Bredase politiek. Dicht bij de mensen, daadkrachtig en rechtvaardig.

Alternatief op rechts

Vanwege onder andere de afwezigheid van landelijke politieke partijen binnen het rechtse segment van het politiek spectrum – zoals PVV, FVD, BBB en JA21 – valt er hier voor de Bredanaar weinig écht te kiezen. Wij willen het geluid vertegenwoordigen van déze mensen. Hun stem laten gelden die anders niet gehoord wordt. Een partij die staat voor de Bredanaar, hun belangen, hun kansen, hun toekomst. Een partij die de stem vertolkt van de inwoners in Breda die het anders willen, die het beter willen en zich niet kunnen vinden in het beleid van de huidige lokale politiek. Lijst Pim Fortuyn is overduidelijk het alternatief op rechts in Breda.

“Het is tijd voor een beter Breda. Waar uw stem gehoord wordt en waar de Bredanaar weer op 1 komt te staan. Het is tijd voor verandering.”

Tijd voor verandering

Breda, de prachtige stad die ons zo lief is. Een bruisende stad waar we wonen, werken, leven en genieten. Breda is echter ook een stad die zo veel beter kan, zo veel beter verdient, door het maken van de juiste keuzes voor haar inwoners. Wij zijn nu aan zet om die verandering te brengen met een daadkrachtig en rechts geluid. Een beter Breda waarbij we samen onze doelen bereiken. Met Lijst Pim Fortuyn Breda kiest u voor duidelijke standpunten en oplossingen voor onze stad, waarbij de Bredanaar centraal staat. Laten we samen kiezen voor die verandering met de komende gemeenteraadsverkiezingen!

Wij zijn nu aan zet!

https://lpfbreda.nl/fortuyn_media/2021/04/LOGOklein-e1617455421586.png
Doe mee!Social media
Volg ons zodat je niets hoeft te missen!
https://lpfbreda.nl/fortuyn_media/2021/04/LOGOklein-e1617455421586.png
Doe mee!Social media
Volg ons zodat je niets hoeft te missen!

©2022 LPF Breda – Alle rechten voorbehouden

©2022 LPF Breda – Alle rechten voorbehouden