LPF Breda te gast bij de “Ondernemerslounge” op RTL7

27 februari 2022door LPF Breda

Onlangs waren onze lijsttrekker Iwan Dienjes en lijstduwer Peter Langendam namens LPF Breda te gast bij het spraakmakende programma “De Ondernemerslounge” van RTL7/RTLZ. Hierin spreekt presentator Maurice Vollebregt met Peter Langendam over zijn herinneringen aan Pim Fortuyn als boezemvriend en mede-oprichter van de landelijke LPF destijds. Met onze lijsttrekker wordt gesproken over de betekenis van het Fortuynisme vandaag de dag en de lokale politiek in Breda vandaag de dag. In de eerste uitzending van vandaag doet Iwan Dienjes een politieke pitch waarin hij in 1 minuut vertelt waarom de Bredase kiezer zou moeten kiezen voor een stem op Lijst Pim Fortuyn Breda. A.s. donderdag en zaterdag zal de daadwerkelijke uitzending worden uitgezonden en op zaterdag 12 maart nogmaals worden herhaald.

“Het was een hele bijzondere ervaring om deel te nemen aan dit programma. Een enorme eer om op deze wijze de partij en het gedachtengoed van Pim Fortuyn te mogen vertegenwoordigen.”

We mochten ons om 11.30 melden bij “The Mayor” in Etten-Leur. Een prachtige zaak van Jeroen van de Heuvel en Sander Castel. Een unieke ambiance in een authentieke Peaky Blinders stijl. De voorbereidingen van de opname dag waren al in volle gang en er hing al een heel gezellige sfeer. We maakten kennis met Maurice Vollebregt en zijn team en werden voorbereid op wat komen gaat. Voorafgaand aan de politieke pitch van Iwan, waren er 2 succesvolle ondernemers te gast waarin er werd gesproken over hun interessante bedrijf met Jan Catsburg (NXXT en FIRSTT) en Jessie van de Graaf (Wrapid). Dit alles onder het genot van heerlijk wijn van Vinyo.  “Het was een hele bijzondere ervaring om deel te nemen aan dit programma. Er komt bij de opnames van een tv-programma heel veel kijken. Het was een onwerkelijk circus aan belichting, geluid, grime en  nog veel meer, maar dit alles in een hele leuke ontspannen sfeer”, aldus lijsttrekker Iwan Dienjes. De opnames duurden toch zeker tot ‘s avonds 20.00 uur maar het was een bijzondere en waardevolle dag voor LPF Breda!

LPF Breda 002
LPF Breda 003
LPF Breda 007
LPF Breda 008
LPF Breda 004
LPF Breda 012
LPF Breda 005
LPF Breda 006
https://lpfbreda.nl/fortuyn_media/2021/04/LOGOklein-e1617455421586.png
Doe mee!Social media
Volg ons zodat je niets hoeft te missen!
https://lpfbreda.nl/fortuyn_media/2021/04/LOGOklein-e1617455421586.png
Doe mee!Social media
Volg ons zodat je niets hoeft te missen!

©2022 LPF Breda – Alle rechten voorbehouden

©2022 LPF Breda – Alle rechten voorbehouden