LPF Breda uitgesloten van diversiteitsdebat door BO diversity

27 januari 2022door LPF Breda

Vandaag kregen wij bericht van BO Breda dat wij niet deel mogen nemen aan het diversiteitsdebat.

Zo stelt de organisatie in een mail:

“Bedankt voor jullie interesse in het diversiteitsdebat. We hebben een zorgvuldige keuze gemaakt uit verschillende zetel houdende partijen waarvan er zes zijn uitgenodigd voor het debat. Ik moet jullie helaas mededelen dat de LPF partij hiertoe niet behoort en dat jullie aan dit debat dus niet actief kunnen deelnemen.”

Zoals u van ons weet zijn wij tegen de WOKE-gekte die nu gaande is en we zouden het dus rechtvaardig vinden dat verschillende meningen kunnen geventileerd worden in dit soort debatten. Met elkaar in gesprek blijven en de dialoog voeren zijn een van onze kernwaarden. Echter, worden wij op deze wijze uitgesloten en kunnen wij niets anders om het via deze weg nader toe te lichten.

Wij betreuren dit ten zeerste. Juist omdat de desbetreffende organisatie zich profileert als een inclusieve organisatie. Dat blijkt nu dus toch anders te liggen.

Vorig jaar werden wij al geblokkeerd en toegang ontzegd tot het reageren op berichten van de organisatie. Dat is één ding, maar het uitsluiten van een debat wat indirect de democratie ondermijnd gaat ons een stap te ver. Wij roepen de organisatie via deze weg op om hun beslissing te herzien en ons deel te laten nemen aan het debat.

De inwoners van Breda verdienen een eerlijke, open en transparante campagne zodat onze inwoners een weloverwogen beslissing kunnen maken wanneer zij in 14, 15 of 16 maart in het stemhokje staan.

https://lpfbreda.nl/fortuyn_media/2021/04/LOGOklein-e1617455421586.png
Doe mee!Social media
Volg ons zodat je niets hoeft te missen!
https://lpfbreda.nl/fortuyn_media/2021/04/LOGOklein-e1617455421586.png
Doe mee!Social media
Volg ons zodat je niets hoeft te missen!

©2022 LPF Breda – Alle rechten voorbehouden

©2022 LPF Breda – Alle rechten voorbehouden