ZET JE IN ALS VRIJWILLIGER

SAMEN STERK
WORD ACTIEF

Succes maak je nooit alleen. Alleen samen maken we van LPF Breda
een succes en bouwen we aan een beter Breda!
Meld je dus aan als vrijwilliger en word actief!
ZET JE IN ALS VRIJWILLIGER

SAMEN STERK
WORD ACTIEF

Succes maak je nooit alleen. Alleen samen maken we van LPF Breda een succes en bouwen we aan een beter Breda! Meld je dus aan als vrijwilliger en word actief!
Dit zijn onze kandidaten
MELD JE AAN EN KOM IN ACTIE

Word vrijwilliger
bij LPF Breda

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vitae nisl ante. Nulla malesuada a odio sed efficitur. Maecenas risus mi, pretium eget erat a, molestie commodo nulla. Nullam commodo auctor dui et suscipit. Proin faucibus metus non blandit gravida. Fusce viverra tincidunt faucibus. Vivamus varius imperdiet mi nec ornare.

LPF Breda is de meest spraakmakende partij van de stad met een krachtig maar gezond rechts geluid en wil een beter Breda, een Breda waar jouw belangen zijn centraal staan, waar jouw stem gehoord wordt en waar jij als Bredanaar weer op 1 komt. Maar om dit te realiseren kunnen we dat echt niet alleen. Word actief!

Daar hebben we jullie voor nodig! Alleen samen kunnen we van LPF Breda een succes maken. Door jouw inzet als vrijwilliger kunnen we doelen bereiken en worden we zichtbaar, vindbaar, herkenbaar en bovendien onmisbaar! Door jouw inzet wordt ons geluid nog beter hoorbaar en weet elke wijk in onze stad dat wij er zijn om hun te vertegenwoordigen. Dat wij er zijn voor hun belangen, hun vrijheid, hun kansen, hun toekomst en dat we met hun steun straks echt niet meer weg te denken zijn uit de Bredase politiek. Doordat jij jouw tijd en energie steekt in LPF Breda, zet je dus direct een stap in de richting een goede komst, voor de inwoners van onze stad. Of het nu gaat om het uitdelen van flyers, het helpen bij publieke manifestaties, het ondersteunen tijdens bijeenkomsten of het verspreiden van ons LPF geluid van mens tot mens of via social media, alle inzet is meer dan welkom!

Doordat jij je aansluit als vrijwilliger bij LPF Breda maak je deel uit van gemotiveerde en gelijkgestemde mensen die het beste voorhebben met de stad en haar inwoners, maar die het anders willen, die een samenleving willen in de stad die aansluit bij hun wensen en idealen.

Een stad waar we kunnen zeggen wat we denken, waar we trots mogen zijn op onze tradities, cultuur en identiteit, waar we tegen een QR-samenleving zijn, waar we eerlijke woonkansen willen voor de Bredanaar, meer mogelijkheden scheppen op de arbeidsmarkt en meer steun voor de kleine ondernemer,  een krachtiger onderwijssysteem en betere zorg. Waar we meer aandacht willen voor ouderen en een stad waar we per direct afscheid willen nemen van woke-gedram, klimaathysterie en diversiteits-gekte. We willen een stad waarbij jij als Bredanaars weer op 1 komt te staan.

Zoals gezegd, alle inzet is welkom. We hopen je snel te mogen leren kennen. Meld je dus aan als vrijwilliger en word onderdeel van de verandering. Word actief en zet je samen met ons in voor een beter Breda!

standpunten
WORD VRIJWILLIGER BIJ LPF BREDA

WIJ ZIJN
NU AAN ZET!

KIES VOOR VERANDERING. JOUW STEM. JOUW BREDA.

Wil jij deel uit maken van de meest spraakmakende partij van Breda en wil je je actief inzetten voor een beter Breda? Alleen samen met jou inzet kunnen we onze doelen realiseren, dus we hebben jou hard nodig! Samen staan we sterk. Kies dus voor verandering, zet de Bredanaar weer op 1 en meld je aan als vrijwilliger!
Promotie & campagnes

Als LPF vrijwilliger doe je mee aan promotie-activiteiten van de partij. Bijvoorbeeld bij evenementen, demonstraties of andere activiteiten. Hierbij krijg je promotiemateriaal mee vanuit het bestuur zoals flyers, stickers en andere materialen om deze te verspreiden onder de Bredanaars die op dat moment aanwezig zijn. Ook kan je meehelpen bij het ophangen van verkiezingsposters en zichtbaar maken van ander promotie- en/of campagnemateriaal.

Social media helden

Op social media is LPF Breda de meest prominente partij van Breda en dat is te danken aan de inzet van onze mensen die zich elke dag weer inzetten voor de partij door het delen van social media content van LPF Breda, het reageren op Bredase actualiteiten van lokale media op facebook, twitter en instagram en het taggen en benoemen van de partij. Om dit te behouden en te versterken hebben we jouw inzet hard nodig! Doe mee!

Publieke activiteiten

LPF Breda is sterk vertegenwoordigd bij publieke activiteiten zoals demonstraties en festivals, maar organiseert zij ook graag zelf bijeenkomsten en meetings voor haar leden en geïnteresseerden. Hierbij is jouw hulp en inzet ook van harte welkom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwelkomen van bezoekers, hulp bij cateringwerkzaamheden en planning, voorbereiding en in goede banen leiden van het evenement of bijeenkomst.

Netwerken & connecten

Om doelen te bereiken is het niet alleen belangrijk wat je kan en hoe je het aanpakt, maar vooral ook wie je kent. Als LPF vrijwilliger ga je graag in gesprek met de inwoners van Breda zodat van mens op mens, van Bredanaar op Bredanaar het geluid van LPF Breda niet meer weg te denken is uit de lokale politiek. Ook kom je ook graag in contact met bedrijven, instellingen en organisaties die zich aan willen sluiten bij LPF Breda.

Media & communicatie

LPF Breda is ook op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten om de partij en haar standpunten willen uitdragen op het gebied van media & communicatie. Mensen die zich bijvoorbeeld in willen zetten in de rol van perswoordvoering en voorlichting,  maar ook mensen die de stad in beeld brengen met pakkend beeldmateriaal zoals foto en video en ook de Bredanaar in beeld willen brengen met leuke tv-interviews op straat.

LPF Denktank

Kennis is macht. Daarom zoeken we vrijwilligers die zich aan willen sluiten bij de LPF-denktank, waarbij zij hun kennis en ervaring willen inzetten ter versterking van de partij. Wij zoeken gemotiveerde mensen die gespecialiseerd zijn binnen een bepaald vakgebied of wetenschap en dit willen delen met LPF Breda voor de toekomst van onze stad en haar inwoners. Denk je mee? Meld je dan aan bij de LPF denktank.

Heb je nog vragen?Neem contact op

Heb je een vraag over je aanmelding of de mogelijkheden als vrijwilliger? Laat het ons dan gerust weten! We staan je natuurlijk graag te woord. Stuur ons een bericht via onze contactpagina of stuur een mail naar info@lpfbreda.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

Word lid!

Wil jij deel uit maken van de meest spraakmakende partij van Breda en wil jij meedenken en meebouwen aan de toekomst van onze mooie stad? Ben jij toe aan een gezond rechts geluid binnen de Bredase politiek die opkomt voor jouw vrijheid, jouw belangen en sta jij achter onze standpunten? Wil jij je actief inzetten voor een beter Breda? Sluit je dan nu aan en word lid!

Word donateur

Alleen samen met jou kan LPF Breda groeien en dus hebben we jouw steun hard nodig. Elke bijdrage is van harte welkom en wordt natuurlijk zeer gewaardeerd. Bovendien wordt elke euro effectief besteed. Word donateur en investeer in de toekomst!

 

Ja, ik word actief!

https://lpfbreda.nl/fortuyn_media/2021/04/LOGOklein-e1617455421586.png
Doe mee!Social media
Volg ons zodat je niets hoeft te missen!
https://lpfbreda.nl/fortuyn_media/2021/04/LOGOklein-e1617455421586.png
Doe mee!Social media
Volg ons zodat je niets hoeft te missen!

©2022 LPF Breda – Alle rechten voorbehouden

©2022 LPF Breda – Alle rechten voorbehouden