DE BREDANAAR KOMT EERST.

SLUIT JE AAN
WORD NU LID

WORD LID VOOR SLECHTS € 25,00 PER JAAR
DE BREDANAAR KOMT EERST.

SLUIT JE AAN
WORD NU LID

WORD NU LID VOOR SLECHTS
€ 25,00 PER JAAR
Dit zijn onze kandidaten
SCHRIJF JE NU IN

Word lid van
LPF Breda

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vitae nisl ante. Nulla malesuada a odio sed efficitur. Maecenas risus mi, pretium eget erat a, molestie commodo nulla. Nullam commodo auctor dui et suscipit. Proin faucibus metus non blandit gravida. Fusce viverra tincidunt faucibus. Vivamus varius imperdiet mi nec ornare.

Een beter Breda waarbij we samen onze doelen bereiken. LPF Breda beschikt over een gezond rechts geluid met concrete standpunten en oplossingen die opkomen voor jouw belangen in onze stad en stellen jou als Bredanaar op nummer 1. Dit kunnen wij niet alleen, en zijn dus op zoek naar enthousiaste leden die onze partij willen komen versterken. Leden met een uitgesproken mening, die het anders willen, die het beter willen. Leden die zich herkennen in ons gedachtegoed en standpunten. Leden die zich actief willen inzetten en mee willen denken aan de toekomst van Breda.

Laat jouw stem gehoord worden en wordt lid! Steun onze partij en help ons groeien. Als lid krijg je natuurlijk toegang tot alle bijeenkomsten en andere activiteiten die wij als partij voor onze leden organiseren. Voortdurend zijn we op zoek naar jouw mening, jouw ideeën en jouw ervaringen als inwoner van Breda en hoe we dit kunnen verbeteren. We gaan graag in gesprek met onze leden om krachten te bundelen en het beste resultaat samen te bereiken. Voor slechts € 25,00 euro ben je een jaar lang lid en zet je hiermee een eerste stap naar een beter Breda!

Breda, onze prachtige stad die ons lief is. Een bruisende stad waar we wonen, werken, leven en genieten. Breda is echter ook een stad die zo veel beter kan, zo veel beter verdiend, door het maken van de juiste keuzes voor haar inwoners. Wij zijn nu aan zet om die verandering te brengen met een gezond, krachtig en rechts geluid. LPF Breda vind het belangrijk dat ook úw stem gehoord word, dat de Bredanaar weer op 1 komt te staan. Wij zijn een partij dicht bij de mensen en LPF Breda vind het erg belangrijk dat jij je thuis voelt bij onze partij, waar je kunt zeggen wat je vind!

Succes maak je nooit alleen. Om Lijst Pim Fortuyn Breda te laten groeien en ontwikkelen is jouw steun erg belangrijk! Jouw lidmaatschap, Jouw mening en jouw stem zijn het fundament voor de toekomst, hierdoor kunnen doelen worden bereikt voor een beter Breda.

Doe mee, denk mee, praat mee en groei mee voor jouw toekomst, jouw vrijheid en jouw Breda. Word nu lid en laten we gezamenlijk het verschil maken.

standpunten
WORD LID VAN LPF BREDA

WIJ ZIJN
NU AAN ZET!

KIES VOOR VERANDERING. JOUW STEM. JOUW BREDA.

Wil jij deel uit maken van de meest spraakmakende partij van Breda en wil jij meedenken en meebouwen aan de toekomst van onze mooie stad? Ben jij toe aan een gezond rechts geluid binnen de Bredase politiek die opkomt voor jouw vrijheid, jouw belangen en sta jij achter onze standpunten? Wil jij je actief inzetten voor een beter Breda? Sluit je dan nu aan en word lid!
Denk mee!

Denk mee aan onze plannen voor de toekomst van Breda, geef jouw mening over onze standpunten en draag gerust nieuwe interessante ideeën aan.

Doe mee!

Zet je actief in voor LPF Breda en doe mee! Elke inzet is een stap dichter bij een beter Breda. Kom in actie, sluit je aan en bouw mee aan de toekomst!

Groei mee!

Help ons groeien! Vergroot je netwerk met gelijkgestemden, verspreid ons gezonde rechtse geluid en zet de Bredanaar op nummer een!

Praat mee!

Ga het debat aan! Deel jouw ervaringen en persoonlijke mening. Discussieer met partijgenoten, ga in gesprek met je omgeving en vergroot ons bereik!

Jouw mening

LPF Breda zet zich in voor het vrije woord. Wij vinden het belangrijk wat jij vind, wat jouw ideeën zijn en waar jij voor staat. LPF is de partij in Breda waar jouw mening telt!

Jouw vrijheid

We leven in tijden waar structureel vrijheden worden ingeperkt en idealen worden opgelegd waar jij niet voor gekozen hebt. LPF Breda zet zich in voor jouw vrijheid!

Jouw toekomst

Met LPF Breda maak je onderdeel uit van een politieke partij die zich richt op jouw toekomst die zich sterk inzet voor de kansen, ambities en belangen. De Bredanaar komt eerst.

Jouw Breda

Voor een beter Breda waar jouw stem gehoord wordt, een gezond geluid op rechts waarbij jij als inwoner van onze mooi stad centraal staat. Kies Breda. Kies LPF. Wij zijn nu aan zet!

https://lpfbreda.nl/fortuyn_media/2021/04/LOGOklein-e1617455421586.png
Doe mee!Social media
Volg ons zodat je niets hoeft te missen!
https://lpfbreda.nl/fortuyn_media/2021/04/LOGOklein-e1617455421586.png
Doe mee!Social media
Volg ons zodat je niets hoeft te missen!

©2022 LPF Breda – Alle rechten voorbehouden

©2022 LPF Breda – Alle rechten voorbehouden